Cine suntem noi ?

Colecția Roza Oro deține o echipă mare de producție cu specialiști în bijuterii care oferă cele mai bune servicii cu un stil inspirat din conceptul de a crea „State of Art” cu dinamica creării de produse de înaltă calitate și unice cu pasiune și dăruire, fiind prezente pe piață pentru peste 60 de ani, în cinstea fondatorilor noștri.

Facilitatea de producție folosește o combinație de mână, mașină și tehnologie avansată pentru a produce cele mai bune bijuterii din lume. Producator de bijuterii cu puritate garantata si finisaje exceptionale ale produselor de inalta calitate.

În activitatea noastră ne concentrăm pe detalii și pe faptul de a crea mereu modele exceptionale, unicate si moderne care ne fac diferiti de competitorii nostrii, reușind astfel să fim aproape de cei care fac o promisiune în fața iubirii, de cei care prețuiesc stilul de arta exceptional si unicat, care preferă un model inedit, personalizat sau cei care opteaza pentru un tip de verigheta cu modele si detalii bine definite, impunatoare pentru ca iubirea este inspiratia noastra.

Click aici pentru direcții

Satu Mare, Romania

Str. Aurel Vlaicu 127 A

Tel: +40730 124 601